Jaký dárek k Vánocům? Investiční zlato!

Dar, na který obdarovaný hned tak nezapomene. Dar, který rozhodně neskončí nepovšimnutý v koutě ani v zadní části šuplíku. Tímto darem je investiční zlato!
Blíží se Vánoce! A s nimi i nepsaná povinnost obdarovat naše blízké. Ale čím, možná se ptáte. Víte, jak to chodí? Obchody přetékají zbožím, ale když dojde na lámání chleba, nevíme, co komu koupit. Tak vám trochu poradíme. Kupte jim investiční zlato. Dárek, který je osloví nejenom svým třpytivým vzhledem, ale také jeho hodnotou.

Zlato jako investiční komodita

Investiční zlato je velmi cennou komoditou, v současné době navíc velmi vyhledávanou. Díky své stabilní ceně totiž dobře odolává inflaci. A obdarovanému může pomoci i z nenadálých finančních problémů. Zlato snadno prodá. Získá za něj přinejmenším jeho adekvátní hodnotu. Může na něm ale i dobře vydělat.

V jaké formě zlato darovat?

Drobní investoři si nejvíce cení zlatých slitků, jejichž cena začíná na částce 1500 Kč za kus. Z opačného cenového spektra jmenujme slitek za 3 miliony korun. Jsou to na vás příliš vysoké částky? V tom případě zaměřte svou pozornost na zlaté medaile a mince. Pozoruhodné realizace najdete například na e-shopu zlate-mince.cz.

Svátek, narozeniny a výročí

Tyto zlaté mince navíc můžete darovat k celé řadě dalších příležitostí, jako jsou svátek či narozeniny. V Pražské mincovně na mince ryjí jména, problémem není žádné z českého i slovenského kalendáře. U příležitosti narozenin jsou velmi žádané motivy znamení zvěrokruhu. Minci ale můžete darovat i u příležitosti výročí svatby či narození dítěte. V tomto případě na ni zřejmě necháte vyrazit konkrétní datum.

Oceňte své zaměstnance a obchodní partnery

Obdarovat zlatem ale nemusíte jen své blízké, ale i obchodní partnery, nepostradatelné prodejce, klíčové zaměstnance ve firmě či zahraniční návštěvy, zkrátka všechny, jimž chcete projevit svou náklonnost. Uvidíte, že to ocení! Podívejte se na stránky zlate-mince.cz, kde najdete neotřelé dárky pro muže, ženy i děti. Malé dárky velké hodnoty, které obdarovaného rozhodně nenechají chladným.